Økologisk kaffe og te

Stort udvalg af spændende økologisk te og kaffe

Hos BrenderupHus elsker vi god te af høj kvalitet og vi har et utal af spændende varianter. Vi brænder for økologi og vores te er dyrket uden brug af kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer.

Chaplon te er en økologisk løs te, som er dyrket med respekt for mennesker og natur. Teerne håndplukkes i plantagerne på Sri Lanka og Chaplon har stor fokus social ansvarlighed og udviklingen lokalt. 

Pukka te er en økologisk te i tebreve og er grundlagt ud fra at styrke sundheden hos mennesker, i planter og på planeten. Pukka’s værdier er økologisk landbrug, fairtrade og naturbeskyttelse gennem handel.

English Tea Shop er økologisk te i tebreve med fokus på bæredygtighed. 

Diverse andre spændende og økologiske teer.

Vores kaffe fra Growers Cup og Mount Hagen er økologiske hele bønner. Det er kaffer med en god fylde og smag, og så er alle vores kaffer mørkristede.

Growers Cup er økologiske kaffer fra Etiopien, Guatemala og Honduras. Kaffen er mørkristet og håndristet i Middelfart. Vi har også den smarte Coffee Brewer, hvor du brygger kaffen direkte i en lille pose. Nemt og hurtigt til at tage med på farten.

Mount Hagen er økologiske hele kaffebønner med fokus på Fairtrade, og fås både som espresso og til filterkaffe.

økologisk kaffe

Kontakt

Middelfartvej 217, 5464 Brenderup

+45 64 44 20 10

info@brenderuphus.dk

Åbningstider

mandag – fredag: 10:00-17:30

lørdag: 10:00-14:00

søndag: lukket

Følg os