Café

Nærvær, samvær og hygge eller bare et lille pusterum med plads til ro og selvforkælelse. Besøg vores café

hindbærsnitter

Glutenfri torsdag

Torsdag dufter butikken altid fuldstændig vidunderligt af hjemmebag. Med grundighed og fokus på kvalitet bager vi de lækreste glutenfrie lækkerier til dig, som enten har glutenallergi eller som bare ønsker mindre gluten i din hverdagskost. Vores brød og kager er bagt udelukkende på vores økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer, og vi bager alt fra “rugbrød” og forskellige boller til hindbærsnitter, muffins m.m.

langtidshævet brød

Langtidshævet fredag

Fredag bager vi det skønneste  langtidshævede brød. Når vi lader brød langtidshæve giver det en fuldstændig fantastisk smag og struktur, og så er hele processen bare bedre for ens fordøjelse. Fredag tillader vi os også at være syndige på en sundere måde. Vores kager er udelukkende bagt på gode råvarer som uraffineret rørsukker, biodynamiske æg, økologisk gammeldags-kærnet smør og mange andre fantastiske økologiske råvarer.

IMG_6206

Mad

Torsdag og fredag serverer vi altid en lækker hjemmelavet frokost lavet på økologiske kvalitetsråvarer. Husets specialitet er vores lækre grønne tallerken med forskellige lækkerier lavet på lokale grønne råvarer i årstiden serveret sammen med brød og knæk.

344293368_5565624256872143_2477340714853573983_n

Mad til dit arrangement

Skal du holde fødselsdag, netværksmøde, bestyrelsesmøde eller trænger du bare til en hyggestund med veninderne, så hjælper vi dig gerne. Vi tilbyder lækker økologisk mad ud af huset op til 50 pers. og i vores café op til 25 pers. Vi tilbyder lækre retter med primært fokus på det grønne. Vi kan også lave glutenfri, vegetarisk eller vegansk mad.  Lækre kager som kage-tapas eller andet til den søde tand. Vi har fokus på den gode kvalitet, de rene råvarer og den bedste smagsoplevelse. Forespørg gerne på menu i butikken eller på tlf. 64442010, så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

Café

Nyd en god kop kaffe sammen med lidt sødt. Torsdag og fredag serverer vi vores lækre langtidshævede boller, vores glutenfrie hjemmebag eller de mest fantastiske frokostretter lavet på årstidens råvarer. 

Tá et pusterum i hyggelige omgivelser

Trænger du til et pusterum, lidt hyggeligt samvær og selvforkælelse, så serverer vi altid økologisk kaffe og te i vores café med lidt sødt til.

Torsdag og fredag er det også muligt at læne sig tilbage i den spraglede sofa og nyde vores langtidshævede eller glutenfrie hjemmebag lavet på økologiske og biodynamiske råvarer. Vi bager flere forskellige boller, rugbrød og kager.

Du kan også nyde vores skønne, grønne frokostretter med fokus på økologi og årstidens råvarer.  Vi  laver også retterne som to-go. Kig forbi – vi glæder os til at se dig  💗   

Nyd din kaffe eller lidt andet lækkert
i vores skønne gårdhave

Når vejret tillader det er det muligt at nyde vores fantastiske gårdhave, hvor vi serverer kaffe, te
og hjemmebagte lækkerier torsdag og fredag eller vores grønne årstidsbestemte frokostretter. 

Kontakt

Middelfartvej 217, 5464 Brenderup

+45 64 44 20 10

info@brenderuphus.dk

Åbningstider

mandag – fredag: 10:00-17:30

lørdag: 10:00-14:00

søndag: lukket

 

Følg os