Café

Nærvær, samvær og hygge eller bare et lille pusterum med plads til ro og selvforkælelse. Besøg vores café

hindbærsnitter

Glutenfri torsdag

Torsdag dufter butikken altid fuldstændig vidunderligt af hjemmebag. Med grundighed og fokus på kvalitet bager vi de lækreste glutenfrie lækkerier til dig, som enten har glutenallergi eller som bare ønsker mindre gluten i din hverdagskost. Vores brød og kager er bagt udelukkende på vores økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer, og vi bager alt fra “rugbrød” og forskellige boller til hindbærsnitter, muffins m.m.

langtidshævet brød 1

Langtidshævet fredag

Fredag bager vi det skønneste  langtidshævede brød. Når vi lader brød langtidshæve giver det en fuldstændig fantastisk smag og struktur, og så er hele processen bare bedre for ens fordøjelse. Fredag tillader vi os også at være syndige på en sundere måde. Vores kager er udelukkende bagt på gode råvarer som uraffineret rørsukker, biodynamiske æg, økologisk gammeldags-kærnet smør og mange andre fantastiske økologiske råvarer.

IMG-0097

Mad i januar

I uge 3 og 4 serverer vi pirogger med fyld efter årstiden sammen med en grøn salat. I februar står den på 3 forskellige slags rugbrødssandwich. Vælg mellem en med fisk, den grønne version eller kylling – alt øko naturligvis. Du kan også bestille som to-go. Du er  altid velkommen til at forespørge på menu til arrangementer og events.

Café

Nyd en god kop kaffe sammen med lidt sødt. Torsdag og fredag serverer vi vores lækre langtidshævede boller, vores glutenfrie hjemmebag eller de mest fantastiske frokostretter lavet på årstidens råvarer. 

Tá et pusterum i hyggelige omgivelser

Trænger du til et pusterum, lidt hyggeligt samvær og selvforkælelse, så serverer vi altid økologisk kaffe og te i vores café med lidt sødt til.

Torsdag og fredag er det også muligt at læne sig tilbage i den spraglede sofa og nyde vores langtidshævede eller glutenfrie hjemmebag lavet på økologiske og biodynamiske råvarer. Vi bager flere forskellige boller, rugbrød og kager.

Du kan også nyde vores skønne, grønne frokostretter med fokus på økologi og årstidens råvarer.  Vi  laver også retterne som to-go. Kig forbi – vi glæder os til at se dig  💗   

Nyd din kaffe eller lidt andet lækkert
i vores skønne gårdhave

Når vejret tillader det er det muligt at nyde vores fantastiske gårdhave, hvor vi serverer kaffe, te
og hjemmebagte lækkerier torsdag og fredag eller vores grønne årstidsbestemte frokostretter. 

Kontakt

Middelfartvej 217, 5464 Brenderup

+45 64 44 20 10

info@brenderuphus.dk

Åbningstider

Julens åbningstider:
Lukket 24, 25, 26 december
og 31, 1, 2 januar

mandag – fredag: 10:00-17:30

lørdag: 10:00-14:00

søndag: lukket

 

Følg os