Café

Nærvær, samvær og hygge eller bare et lille pusterum med plads til ro og selvforkælelse. Besøg vores café

hindbærsnitter

Glutenfri torsdag

Torsdag dufter butikken altid fuldstændig vidunderligt af hjemmebag. Med grundighed og fokus på kvalitet bager vi de lækreste glutenfrie lækkerier til dig, som enten har glutenallergi eller som bare ønsker mindre gluten i din hverdagskost. Vores brød og kager er bagt udelukkende på vores økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer, og vi bager alt fra “rugbrød” og forskellige boller til hindbærsnitter, muffins m.m.

langtidshævet brød 1

Langtidshævet fredag

Fredag bager vi det skønneste  langtidshævede brød. Når vi lader brød langtidshæve giver det en fuldstændig fantastisk smag og struktur, og så er hele processen bare bedre for ens fordøjelse. Fredag tillader vi os også at være syndige på en sundere måde. Vores kager er udelukkende bagt på gode råvarer som uraffineret rørsukker, biodynamiske æg, økologisk gammeldags-kærnet smør og mange andre fantastiske økologiske råvarer.

Café

Nyd en god kop kaffe sammen med vores lækre langtidshævede brød og boller
eller vores glutenfrie hjemmebagte brød og kager. 

Tá et pusterum i hyggelige omgivelser

Trænger du til et pusterum, lidt hyggeligt samvær og selvforkælelse, så serverer vi altid økologisk kaffe og te i vores café. Torsdag og fredag er det også muligt at læne sig tilbage i den spraglede sofa og nyde vores langtidshævede eller glutenfrie hjemmebag. Vi bager flere forskellige boller, rugbrød og kager.

Nyd din kaffe i vores skønne gårdhave

Når vejret tillader det er det muligt at nyde vores fantastiske gårdhave, hvor vi serverer kaffe, te
og hjemmebagte lækkerier torsdag og fredag. 

Kontakt

Middelfartvej 217, 5464 Brenderup

+45 64 44 20 10

info@brenderuphus.dk

Åbningstider

mandag – fredag: 10:00-17:30

lørdag: 10:00-14:00

søndag: lukket

Følg os