Om BrenderupHus

BrenderupHus er det nye navn på det tidligere Miljøtorvet. 

BrenderupHus har fået ny ejer, og jeg glæder mig til at byde såvel gamle som nye kunder velkommen i butikken. Der kommer til at ske meget nyt i og omkring butikken, og jeg ser frem til at vise alle de nye tiltag. 

Butikken vil fortsætte i den økologiske ånd, med både nye og velkendte produkter. Gode lokale kvalitetsprodukter er også noget, jeg vil lægge vægt på. 

Mona Syrik vil naturligvis fortsat være at finde hos BrenderupHus, og øse af sin store viden indenfor kost og vitaminer. Hun starter kurser til efteråret, så hold øje med facebook og siden her. 

Morten fra Æblehaven fortsætter også i butikken, hvor han løser opgaver med varer mm.

Velkommen hos BrenderupHus 🙂 

Om mig

Jeg kommer oprindeligt fra Faaborg. For 10 år siden mødte jeg min mand Klaus, som boede her på skønne vestfyn. Så sådan endte jeg i Brenderup 🙂 

Min uddannelse er indenfor kontor, administration og sprog. Jeg har altid haft en interesse i økologi og kost. I 2015 blev jeg uddannet kostvejleder ved Birgitte Nymann. 

En tennisalbue satte i 2016 en stopper for mit kontorliv, og jeg søgte nye veje. Jeg ville meget gerne ud af den alternative vej, bruge min uddannelselse som kostvejleder og prøve noget helt andet end kontor. 

Da jeg så Miljøtorvet var til salg, begyndte tankerne at køre og drømmen komme til live.

Mette Ernst

Indehaver

Mona Syrik

Kostvejleder

Morten Rasmussen

Lager