Om os

Mette

Mette er hjertet bag det vi i dag kender som BrenderupHus. Med passion for økologi, kvalitet og de gode råvarer har Mette skabt en herlig blanding af helsekostbutik og moderne købmandsbutik med højt til loftet og hjertet på rette sted. Livet som butiksejer lå ikke lige til højrebenet, men efterhånden modnes ideen og i dag jonglerer hun med alt fra glutenfrit bagværk til økologiske dagligvarer.

Mette er hende med alle de herlige ideer og vilde påfund. 

Mona

Mona er en stor del af ånden i BrenderupHus og har været en væsentlig del af BrenderupHus i 15 år. Mona brænder for økologi, kvalitet og de gode råvarer, og så ved hun alt om kost og en sundere livsstil. Hun er bl.a. uddannet zoneterapeut og kostvejleder og er BrenderupHus’ helt egen ernæringsvejleder.

Mona er hende, som sikrer en vis skepsis og sund jysk “fornuft”.

Om BrenderupHus

BrenderupHus er en herlig blanding af helsekostbutik og  moderne købmandsgård med hjerterum, højt til loftet og en sprudlende energi.

Hos BrenderupHus brænder vi for økologi og biodynamiske fødevarer. Vi tror på kvalitet, bæredygtighed og en sundere livsstil, og BrenderupHus er en skøn blanding af økologiske dagligvarer, specialiteter, helsekost, kosttilskud og naturmedicin samt produkter til personlig pleje og brugskunst. 

Torsdag og fredag dufter butikken vidunderligt af friskbagt hjemmebag. Torsdag bager vi GLUTENFRIT og fredag står den på LANGTIDSHÆVEDE lækkerier i form af forskellige boller, rugbrød og diverse kager. Vi bager udelukkende på økologiske råvarer af højeste kvalitet. 

I vores butik har vi indrettet det hyggeligste hjørne til café, og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe. Torsdag og fredag byder vi også gerne på lidt lækkert brød og diverse skønne kager.

Brenderuphus - økologisk butik
personale

Mød også alle de andre skønne damer !

Dygtige Chalotte som jonglerer med alle vores lækre råvarer og tryller den ene lækre grønne servering frem efter den anden. 

Vidunderlige Kristina som bager og hjælper med alverdens gøremål i køkkenet samt butikken.

Fantastiske Betina som hjælper til i butikken med stort og småt.

Piet (vores fælles mand), som henter alle vores øko grøntsager.

Kontakt

Middelfartvej 217, 5464 Brenderup

+45 64 44 20 10

info@brenderuphus.dk

Åbningstider

mandag – fredag: 10:00-17:30

lørdag: 10:00-14:00

søndag: lukket

Følg os